Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

При зарплаті в мільйон гривень заступник Кернеса накопичив всього 2000 доларів і їздить на чужому авто

Фото: Костянтин Лобойченко/Facebook
Заступник Харківського міського голови з питань сім'ї, молоді та спорту Костянтин Лобойченко відзвітував про доходи за минулий рік.

Заступник Харківського міського голови з питань сім'ї, молоді та спорту Костянтин Лобойченко відзвітував про доходи за минулий рік.

Декларація чиновника за 2019 рік з'явилася на сайті Нацагентства з протидії корупції.

Згідно з документом, заступник Кернеса з питань сім'ї, молоді та спорту прописаний в будинку своєї матері і разом з дружиною може користуватися квартирою, яка належить Софії Камінській. У дружини Лобойченка є квартира і ще третина квартири в Харкові.

Їздить заступник Кернеса на новенькій Mazda 6 2019 року випуску, що належить Тетяні Камінській. У декларації за 2018 рік він вказував, що має право користуватися Audi A5 2011 випуску, яка також належить Тетяні Камінській.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чиновник Харківської міськради за рік заробив майже півмільйона гривень і продав згоріле авто

За минулий рік на посаді в міськраді Лобойченко заробив більше 1,045 мільйона гривень. У порівнянні з 2018 роком, його зарплата зросла майже на 264 тисячі гривень. Його дружина як підприємець в 2019 році отримала майже 20 тисяч гривень від фірми "CHISW Development Ltd", зареєстрованої на Кіпрі.

При солідному доході за рік заощадження Костянтина Лобойченка офіційно збільшилися лише на 2000 доларів. Готівкою він зберігає 12 000 доларів.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.