Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Пожежу на деревообробному підприємстві в Куп'янську гасили дев'ять годин

Ліквідували пожежу сьогодні вранці

Вогонь знищив деревообробний цех, обладнання, готові вироби та деревину.

28 вересня в 21:56 рятувальникам надійшло повідомлення про пожежу в одноповерховій будівлі приватного деревообробного підприємства по вулиці Сватівській, 183 в Куп'янську. З вогнем боролися три відділення рятувальників на автоцистернах, по одному відділенню Курилівської місцевої пожежної команди, пожежна охорона "Укрзалізниці", лісгоспу, також використовували сільгосптехніку. Про це повідомили в прес-службі ДСНС.

пожар

На момент прибуття рятувальників будівлю деревообробного цеху повністю було охоплено вогнем. Загальна площа пожежі склала 600 квадратних метрів. Горіло обладнання, готові вироби і деревина. Вогонь перекинувся на господарську споруду, яка знаходилася поруч (площа — 300 квадратних метрів).

пожар

Пожежу локалізували о 23:19, однак повністю загасили тільки о 7:15 29 вересня. Жертв і постраждалих немає. Причину пожежі та суму збитків встановлюють.

Як писав KHARKIV Today, масштабна пожежа сталася 25 вересня в Харкові по вулиці Чоботарській. Горіла неексплуатована будівля без вікон і сміття всередині неї. Потерпілих не було.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.