Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Постраждалих у зіткненнях на "Барабашово" виписали із лікарні

Фото: Сергей Козлов / KHARKIV Today
Двоє чоловіків, які отримали опіки, вирушили додому.

27 лютого після сутичок на "Барабашово" лікарі швидкої допомоги госпіталізували двох чоловіків з опіками. Постраждалих виписали із лікарні.

32-річний та 38-річний чоловіки вирушили додому. Інформацію про це KHARKIV Today повідомив завідувач опіковим відділенням Харківської лікарні швидкої і невідкладної допомоги Аслан Цогоєв.

"Уже виписали сьогодні. Опіки невеликі були на руках, плями на обличчі. Там були амбулаторні ситуації. Їх можна було не госпіталізовувати, але так як вчинився галас, поклали їх — поспостерігали, і сьогодні вони пішли", -— сказав Цогоєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Барабашово" после столкновений: пистолет Макарова, "ежи" и цепи

Як писав KHARKIV Today, госпіталізовані з "Барабашово" чоловіки, які отримали опіки, говорили, що пострадали від світлошумової гранати. Окрім них, ще три людини отримали опіки очей, їх не госпіталізовували. Також постраждав один поліцейський.

Нагадаємо, 27 лютого чоловіки в камуфляжі без розпізнавальних знаків приїхали до ринку "Барабашово" і намагалися демонтувати металеву арку, яка стоїть біля в'їзду в торговий комплекс. Їм намагалися завадити підприємці і зав'язалася потасовка. Після сутичок на ринку в Київському відділі поліції остаются 55 учасників конфлікту.

28 лютого в районі "Барабашово" на невизначений термін запретили рух транспорту. 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.