Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Помічник "слуги народу" очолив Богодухівську РДА

Анатолій Рисцов став головою Богодухівської РДА.

Помічник-консультант харківського нардепа від "Слуги народу" Олексія Красова очолив Богодухівську РДА.

Президент України Володимир Зеленський призначив головою Богодухівської районної державної адміністрації Анатолія Рисцова. Відповідне розпорядження №216 / 2020 рп опубліковано 24 березня на сайті президента.

"Призначити Рисцова Анатолія Васильовича головою Богодухівської районної державної адміністрації Харківської області", — сказано в документі.

Крім того, іншим розпорядженням №208 / 2020 рп глава держави звільнив з посади голови Борівської РДА Віталія Кіяна "у зв'язку із закінченням терміну повноважень Президента України". Нового голову поки не призначив. Варто відзначити, що 19 лютого Кабінет міністрів України погодив на посаду голови Борівської РДА іншу людину, Андрія Беседіна.

Нагадаємо, про намір стати головою Богодухівської РДА Анатолій Рисцов заявив ще в січні 2020 року, коли подав декларацію в якості кандидата на цю посаду. 41-річний Рисцов одружений, у нього є дві дочки. Із 2019 року — помічник-консультант харківського нардепа від "Слуги народу" Олексія Красова.

Згідно декларації, сім'я Рисцова володіє трьома будинками і кількома ділянками землі в Богодухові і Краснокутську, також його дружина орендує землю в Сумській області. Кандидат на посаду голови Богодухівської РДА володіє двома нежитловими приміщеннями в Богодухові, офісами в Харкові, Богодухові і Краснокутську і орендує ще кілька в Харкові і Сумській області. Його дружина володіє двома і орендує ще два офіси в Сумах. В автопарку сім'ї 8 вантажних і 2 легкових автомобілів, в тому числі, BMW X6 2012 року випуску.

Рисцов володіє приватним підприємством "Нова Ера XXI" — займається виробництвом будівельних виробів із пластмас в Богодухові. За минулий рік підприємство принесло йому майже мільйон гривень доходу. Приблизно стільки ж заробила дружина-підприємець Рисцова. Готівкою у сім'ї є 55 тисяч доларів і 820 тисяч гривень.

Як писав KHARKIV Today, 11 июля 2019 года Владимир Зеленский уволил Владимира Шарова с должности главы Богодуховской РГА.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.