Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Поліція шукає співробітників охоронної фірми, які побили чоловіка в саду Шевченка

Охороною саду Шевченка займається фірма "Антирейдер ГО Ветеран", проте там заявляють, що про інцидент не чули.

Чоловік хотів пройтися по парапету фонтану, але це закінчилося для нього побиттям в будці охорони парку.

Харківські соцмережі в четвер, 18 травня, облетіло відео, на якому співробітники фірми, що охороняє сад Шевченка, побили чоловіка в охоронній будці.

За словами очевидців, чоловік гуляв з дівчиною в саду Шевченка і вирішив пройтися по парапету фонтану. У цей момент до нього нібито підбіг охоронець і почав смикати за руки. Коли чоловік відштовхнув охоронця і попросив, щоб той його не чіпав, співробітник охоронної служби покликав своїх колег, які відвели його в будку "охорона парку". Там з чоловіком якийсь час спілкувалися, але потім йому почали наносити удари, в тому числі із застосуванням кийків. У чоловіка нібито перелом носа.

мужчина, избитый в саду Шевченко, сад Шевченко избиение
Чоловік, після "розмови" з охороною

У ГУ НП в Харківській області відзначають, що повідомлення про побиття чоловіка на вулиці Сумській надійшло на лінію поліції 18 червня о 23:40 від 27-річного чоловіка.

"На місце події виїжджала слідчо-оперативна група та екіпаж патрульної поліції. За адресою працівники поліції виявили 34-річного чоловіка з тілесними ушкодженнями. Постраждалого доставили до лікарні. З його слів стало відомо, що в ході конфлікту його побили охоронці парку", — йдеться в повідомленні.

Було відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 296 КК України (хуліганство). Максимальне покарання за цією статтею передбачає позбавлення волі на строк до 4 років. Поліція продовжує встановлювати осіб учасників конфлікту.

Відзначимо, що охороною саду Шевченка займається ТОВ "Антирейдер ГО Ветеран". KHARKIV Today зв'язався з одним із засновників фірми Олегом Черкашиним, однак той заявив, що чує про інцидент вперше.

"Я від вас чую про цей інцидент вперше. Я звичайний рядовий співробітник. І я не маю права коментувати таку інформацію. Я колись займався керівництвом, але потім, через стан здоров'я, посаду цю залишив", — заявив Черкашин.

KHARKIV Today раніше писав про те, що  міські парки за 9 мільйонів гривень буде охороняти фірма "Антирейдер ГО Ветеран", яка фігурує в кримінальному провадженні. Саме ця організація фігурувала під час сутичок на "Барабашово" 27 лютого.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.