Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Поліція розслідує напад на агітаторів "Слуги народу" в Харкові

Фото: ГУНП
Біля агітаційного намету сталася бійка.

Бійку в центрі Харкова розслідують як хуліганство.

11 жовтня в поліцію надійшло повідомлення про бійку на вулиці Сумській. Слідчі оглянули місце події і опитали свідків, — повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіціі в Харківській області.

Стосовно зловмисників відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі. Всі обставини і причетних до нападу встановлюють.

Відзначимо, увечері, 11 жовтня, голова Харківської обласної державної адміністрації та кандидат в мери Харкова від "Слуги народу" Олексій Кучер повідомив про напад на агітаторів "Слуги народу". За його інформацією, у нападників були в руках ножі.

"Тільки що група малолітніх молодиків влаштувала провокацію в центрі Харкова. З ножем в руках хулігани напали на агітаторів Зе!Команди. Навмисне скандування хуліганами підтримки чинного мера розцінюю як спробу спровокувати наш конфлікт. Не вийде! Всі будуть знайдені і суворо покарані за законом!", — написав Кучер у своєму Telegram.

Він закликав учасників передвиборчої гонки поважати один одного, не робити дурниць, оскільки після виборів "всім тут далі жити", і нагадав про відповідальність за подібні вчинки.

Як писав KHARKIV Today, в Харкові облили бензином агітаційний намет. Це сталося 23 вересня на проспекті Гагаріна. Про те, що трапилося, повідомив до поліції 36-річний чоловік. Слідчі порушили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.