Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Поліція оголосила підозру водієві, який збив музиканта в Харкові

Жертвою ДТП став музикант і актор Антон Петров.

Водій перевищив допустиму швидкість для руху в місті, різко зманеврував праворуч і зіткнувся з велосипедом.

Водій автомобіля Mercedes-Benz, який увечері 21 червня на смерть збив велосипедиста на вулиці Залютинській, отримав підозру в скоєнні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), ч. 1 ст. 135 (залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП в Харківській області.

Автомобіль зловмисника, яким виявився 48-річний житель селища Солоницівка Дергачівського району, був вилучений і перевезений на штрафмайданчик.

У поліції зазначили, що ДТП сталося 21 червня о 22:00 — автомобіль Mercedes наздогнав і вдарив велосипед, з яким рухався в попутному напрямку.

Правоохоронцям вдалося з'ясувати, що водій перевищив допустиму швидкість для руху в місті, різко зманеврував праворуч і зіткнувся з велосипедом.

"Після аварії водій залишив місце події. 31-річного велосипедиста з травмами було госпіталізовано до лікарні, де через кілька днів він помер", — йдеться в повідомленні.

Під час проведення слідчо-оперативних заходів вдалося встановити особу водія автомобіля і його місцезнаходження. Також знайшли свідків аварії.

Про підозру водієві Mercedes повідомили 30 червня. Незабаром будуть проводитися експертизи, слідчі дії тривають.

Якщо провину 48-річного жителя селища Солоницівка доведуть, йому загрожує до 8 років тюремного ув'язнення з позбавленням права керувати транспортом на термін до трьох років.

Як писав KHARKIV Today, жертва ДТП — Антон Петров був одним із засновників групи "Mechanical Watch", а також актором трупи "Сяйво"

 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.