Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Харківській області оштрафували матір учня, який ображав однокласників

Жителька Нової Водолаги отримала 850 гривень штрафу.

Хлопчик принижував, бив однокласників і зривав уроки.

Нововодолазький районний суд оштрафував на 850 гривень матір школяра, який принижував і бив однокласників. Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіціі в Харківській області.

Із заявою про булінг з боку учня п'ятого класу звернувся директор ліцею в селищі Нова Водолага. До цього директору скаржилися батьки двох учнів. З'ясувалося, що хлопчик постійно порушує дисципліну на уроках і влаштовує бійки.

"Малолітній хлопець протягом року систематично принижував і ображав однокласників, висловлювався нецензурною лайкою. Підліток також застосовував до дітей фізичну силу в школі і дорогою додому",  — пояснили в поліції.

Відносно 46-річної матері п'ятикласника склали протокол за ч. 3 ст. 173-4 (булінг (цькування учасника освітнього процесу) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Суд виніс рішення про притягнення її до адміністративної відповідальності.

Як писав KHARKIV Today, вчительку з Первомайського району оштрафують за побиття п'ятикласниці книгою.

10 вересня п'ятикласниця Первомайського ліцею №7 під час уроку переглядала сторінки книги, що не сподобалося вчительці. Тоді жінка підійшла до дівчинки, відібрала книгу і вдарила дитину по голові. Відносно вчительки пообіцяли скласти адмінпротокол.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.