Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Поліція Харкова просить розповісти про мінуси в її роботі

Поліцейські хочуть дізнатися про злочинність в Харківській області від жителів.

Жителям Харкова та області пропонують пройти анонімне опитування.

Харківські поліцейські хочуть дізнатися у жителів Харкова і області, наскільки ефективно вони працювали в 2019 році і над чим їм ще потрібно попрацювати в 2020 році.

"Соціологічне опитування проводиться з метою поліпшення якості правоохоронних органів і визначення проблем безпеки в районах міста та Харківської області", — повідомили в ГУ Нацполіціі.

Відповідне опитування можна пройти  здесь. Респондентам пропонують відповісти на 34 питання. Поліцейські просять оцінити рівень злочинності у вашому районі за останній рік, розповісти про ваше ставлення до злочинності (побоюєтеся її чи ні і які місця вважаєте небезпечними), наскільки часто ви зустрічаєте поліцейських, наскільки успішно працює місцева поліція і патрульні, прокуратура, суд, Служба безпеки України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Харьковской области полицейские прибывают на вызов позже всех

Крім того, поліцейські хочуть дізнатися, чи добре вони охороняють громадський порядок, захищають вас і ваше майно від злочинців, борються із розповсюдженням наркотиків і алкоголю, хуліганством, проституцією, корупцією, тероризмом і забезпечують безпеку дорожнього руху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Правоохранители, которые покрывают "черных лесорубов", будут сидеть", — Кучер (видео)

Від загальних питань вам запропонують перейти до приватних: розповісти про корупцію, з якою ви стикалися, і затриманням поліцейськими, якщо таке було. В опитуванні є кілька відкритих питань. В кінці завдання потрібно вказати стать, вік, освіту, матеріальне становище і район, в якому проживаєте. Таке дослідження проводиться щорічно з 2013 року.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.