Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Полетіти з Харкова до Києва можна буде з червня за півтори тисячі гривень

Авіакомпанія "МАУ" запустила продаж квитків на внутрішні рейси.

Авіакомпанія "МАУ" запустила продаж квитків на внутрішні рейси. При цьому міжнародне сполучення залишиться закритим до липня.

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" відкрила бронювання квитків з 1 червня на внутрішні рейси. Зокрема, в цей день, ввечері, полетіти можна буде з Харкова до Києва і назад за півтори тисячі гривень в один бік. Це стало відомо з розкладу на сайті "МАУ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Wizz Air відкрив бронювання з Харкова, але аеропорт залишається на карантині

Так, 1 червня запланований виліт з Харкова до Києва о 17:35. У повітрі літак буде перебувати годину. Політ в економ-класі для дорослого складе 1 522 гривні (економ-лайт) або 2 163 гривні (економ-стандарт). Бізнес-пропозиція обійдеться в 8 248-13 533 гривень. Ранкові рейси з Харкова доступні для бронювання з 2 червня.

У цей день з Києва до Харкова доступні два рейси — о 15:45 і 19:25. Економ-клас буде коштувати 1474 гривні, 2 115 гривень або 3 076 гривень, бізнес — від 8 200 гривень до 13 485 гривень.

Як писав KHARKIV Today, до липня літаки української авіакомпанії "МАУ" не літатимуть за кордон. Згідно з даними аналітиків компанії, міжнародні перельоти повернуться до докризових масштабів тільки в 2023 році. В першу чергу будуть відновлюватися середньомагістральні перельоти.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.