Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Півтори тисячі харківських правоохоронців стежитимуть за порядком в День захисника України

Поліція просить не порушувати громадський порядок і дотримуватися карантинних правил.

Поліція очікує, що в заходах до Дня захисника України візьме участь до трьох тисяч чоловік.

14 жовтня, в День захисника України, за порядком в Харкові і області будуть стежити півтори тисячі правоохоронців. Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіціі в Харківській області.

Під час масових заходів, зокрема, проведення маршу, порядок охоронятимуть близько двохсот правоохоронців — співробітники територіальних відділень поліції, управління Патрульної поліції, полку поліції особливого призначення, кінологи, вибухотехніки, групи превентивної комунікації, а також 150 військовослужбовців Нацгвардії.

Ще близько тисячі правоохоронців стежитимуть за порядком на вулицях Харкова і області, приймати заяви і повідомлення від жителів. Це — співробітники груп реагування патрульної поліції, управління патрульної поліції, полку поліції особливого призначення, територіальних відділень поліції, роти "Схід", військової служби правопорядку, Нацгвардії.

Як писав KHARKIV Today, 14 жовтня в центрі Харкова пройде Марш захисників України. Організатори — ВПО "Фрайкор", Союз ветеранів АТО і "Правий сектор" пропонують харків'янам вийти і показати, "що не допустять капітуляції і проросійського реваншу".

Крім того, завтра, 14 жовтня, відбудеться покладання квітів до монументу захисникам України на площі Захисників України.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.