Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Підозрюваному в розтраті на будівництві казарм в Чугуєві обрали запобіжний захід

Слідчі підозрюють у привласненні директора харківської фірми.

Директору харківської фірми загрожує до 12 років в'язниці.

3 червня Київський районний суд обрав запобіжний захід директору харківської фірми, якого підозрюють у привласненні 1,5 мільйона бюджетних коштів на будівництві казарм в Чугуєві, у вигляді утримання під вартою на два місяці. Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції в Харківській області.

Слідчі встановили, що директор фірми-підрядника вніс до актів приймання виконаних будівельних робіт недостовірні дані про ціну матеріалів.

"Насправді під час будівництва використовувалися будівельні матеріали, придбані за значно нижчими цінами. В результаті неправомірних дій зловмисника майже 1,5 мільйона гривень з бюджету Міністерства оборони України були надлишково перераховані на розрахунковий рахунок підприємства-підрядника", — пояснили в поліції.

Директору фірми повідомили про підозру за ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч. 2 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України. Йому загрожує від 7 до 12 років ув'язнення з позбавленням права обіймати аналогічні посади до трьох років та з конфіскацією майна.

Як писав KHARKIV Today, харківська фірма вкрала 600 тисяч гривень на будівництво амбулаторії.

Директора однієї з харківських фірм підозрюють у привласненні 600 тисяч гривень під час будівництва амбулаторії загальної практики сімейної медицини в Чугуївському районі.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.