Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Підозрюваного у вбивстві біля АТБ в Харкові відправили до СІЗО

Підозрюваний просив суд відпустити його додому.

Затриманий каже, що стріляв у шоковому стані через загрозу.

Сьогодні, 24 лютого, Дзержинський районний суд Харкова відправив під варту на 60 діб без права внесення застави підозрюваного у вбивстві 39-річного чоловіка в провулку Отакара Яроша. Про це KHARKIV Today повідомила прессекретарка суду Руслана Тягунова.

За інформацією "Суспільного" на засіданні підозрюваний просив звільнити його під домашній арешт і сказав, що стріляв в шоковому стані через загрозу.

Нагадаємо, 22 лютого в Харкові застрелили чоловіка. Пізніше в поліції уточнили, що затримали нападника. Ним виявився 49-річний раніше судимий чоловік. Йому інкримінують злочин, передбачений ч.1. ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Йому загрожує від семи до п'ятнадцяти років в'язниці.

За версією слідства, причиною трагедії стало грошове питання.

"Того вечора відбулася зустріч між декількома чоловіками, щоб вирішити фінансове питання — один з них нібито заборгував іншому близько 100 тисяч доларів США. Разом з чоловіком, який давав зазначену суму в борг, приїхали ще кілька його знайомих. Під час спілкування між підозрюваним і іншими особами виник конфлікт, в ході якого підозрюваний дістав пістолет і вистрілив в одного з опонентів, після чого зник з місця події на своєму автомобілі. Від отриманого поранення потерпілий помер", — розповіли в Харківській обласній прокуратурі.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.