Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Під уламками АН-26, який впав в Харківській області, шукають ще двох чоловік

Фото: Сергей Козлов / KHARKIV Today
О 09:00 тіло одного загиблого знайшли під фюзеляжем літака.

Під уламками літака знайшли тіла вже 23 загиблих.

Станом на 09:00 суботи, 26 вересня, під уламками АН-26 з бортовим номером 76 були знайдені тіла 23 загиблих, двоє людей вижили. Як повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій, тривають пошуки ще двох осіб.

Зараз від ДСНС в пошуках задіяні 62 рятувальники особового складу і 10 одиниць техніки.

У свою чергу, голова Харківської облдержадміністрації Олексій Кучер під час спілкування з журналістами зазначив, що тіла не можна буде забрати до завершення слідчих дій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: АН-26 бортовий номер 76: що відомо про літак, що розбився в Харківській області​​​​​​​

"Постраждалі курсанти — з 11 областей. Ті хлопці, які вижили, — львів'янин в критичному стані, другий курсант — з Харківської області", — зазначив Кучер.

Голова ХОДА попросив представників ЗМІ не публікувати фото тіл з місця катастрофи, оскільки це, за його словами, буде знущанням над їхньою пам'яттю.

KHARKIV Today раніше писав про те, що в Генпрокуратурі почали розслідувати причини авіакатастрофи під Харковом. За попередніми даними ГПУ, о 20:50 поблизу Чугуєва під час заходу на посадку літак втратив керованість і впав біля автомобільної дороги. На борту знаходилися, крім членів екіпажу, курсанти Харківського університету Повітряних Сил ЗСУ ім. Кожедуба. Станом на цю хвилину, попередньо, 25 загиблих, 2 поранених у важкому стані доставлені до медустанови, пошуки решти тривають.

 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.