Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Одинадцять кандидатів на мера Харкова: хто приніс документи до комісії

Фото: Сергей Козлов / KHARKIV Today
До міської виборчої комісії принесли документи дев'ять представників партій і двоє самовисуванців.

Семеро з десяти кандидатів подали документи в останній день.

Станом на 16:00 24 вересня міська виборча комісія прийняла документи 11 кандидатів на пост Харківського міського голови.

О 16:00 подавати документи прийшов нардеп Олександр Фельдман (Партія "Опозиційна платформа — За життя"). Як передає кореспондент KHARKIV Today, парламентарій анонсував членам комісії відкриття "Балу хризантем" в Екопарку 27 вересня.

О 15:30 прийшли представники партії  Пальчевського, але вони відмовлялися називати ім'я свого кандидата.

Приблизно о 15:00 подав документи самовисуванець Валерій Безлепкін — 

екс-директор "Харківміськгазу". До цього він працював директором департаменту ЖКГ в Запоріжжі, пізніше його судили за зловживання службовим становищем.

"Я хотів би, щоб, як центр міста, також розвивалися ХТЗ і Салтівка, Нові будинки і Олексіївка, щоб будувалися не тільки зоопарки, а й інфраструктурні проєкти, які дозволять харків'янам жити на більш високому рівні", — розповів він в коментарі KHARKIV Today .

До обіду документи подали такі кандидати на посаду мера Харкова — підприємець ринку "Барабашово" Ірина Денисова, голова громадської організації "Міські реформи" Олександра Нарижна ("Голос"), генеральний директор "Олімпійського навчально-спортивного центру "Акваарена" Ігор Приходько (ВО "Батьківщина"), депутат Харківської міськради Георгій Лаговський ("УДАР"). 

23 вересня приходили до міської виборчої комісії екс-нардеп Михайло Добкін (самовисуванець), депутат Харківської міськради Ігор Черняк ("Блок Світличної "Разом!"), і представники "Блоку Кернеса — Успішний Харків" принесли документи за Геннадія Кернеса, який знаходиться на лікуванні в Берліні. 22 вересня документи подав Микита Соловйов ("Демократична сокира").  

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.