Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

"Не можна допустити, щоб передвиборчі амбіції Кернеса стали вище моралі і законів України", — Тарас Сітенко

Фото: KHARKIV Today
Бюст Жукова пытались разбить, но не вышло. Фото: KHARKIV Today.
Депутат міськради Тарас Сітенко (фракція "Самопоміч") ще до сесії звертався в прокуратуру із заявою про порушення закону України.

Депутат міськради Тарас Сітенко (фракція "Самопоміч") ще до сесії звертався в прокуратуру із заявою про порушення закону України.

Тарас Сітенко подав звернення на початку лютого — після того, як комісія з питань топоніміки та історико-культурного середовища проголосувала за винесення на найближчу сесію питання про перейменування проспекту Петра Григоренка у маршала Жукова.

"Ми живемо в правовій країні. Ми керуємося Конституцією і законами України, і саме вони —відповідь на всі спірні питання. Сьогодні на наших з вами очах ці закони намагаються міняти і використовувати в своїх цілях. Це вигідно міській владі, яка намагається заробити собі бали у передвиборчий період. Набагато легше спекулювати на чутливих для людей питаннях, ніж реально вирішувати проблеми харків'ян. Заява вже в прокуратурі. Ми не дамо політичним амбіціям стати вище моралі і законів України ", — сказав Тарас Сітенко.

Нагадаємо, 26 лютого депутати Харківської міськради проголосовали за повернення імені Жукова проспекту Петра Григоренка. Проти були тільки фракція "Самопоміч" і позафракційний депутат Ігор Черняк.

Ответ прокуратуры

 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.