Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Харківський бізнесмен передумав балотуватися

Фото: KHARKIV Today
"Мы требуем отменить решение исполкома Харьковского горсовета об установлении новых тарифов" — Тарас Ситенко. Фото: KHARKIV Today.
Тарас Сітенко раніше заявляв про намір балотуватися.

Тарас Сітенко отримав результати соціологічного дослідження, яке показало, що в другому турі виборів опиняться "розкручені" кандидати.

Бізнесмен, депутат Харківської міської ради Тарас Сітенко передумав брати участь в місцевих виборах 25 жовтня. Про це він повідомив на своїй сторінці Facebook.

"На сьогоднішній день мене особисто не цікавлять майбутні вибори до Верховної Ради і робота в міській раді в складі будь-якої фракції. Тому я думав йти самовисуванцем. Тим більше, виходячи з припущення партійного обмеження зростання підтримки в другому турі. Але зроблені на моє замовлення соціологічні дослідження доводять мені, що до другого туру можуть потрапити тільки кандидати, за якими стоять бренди партій або політичних проєктів", — зазначив Сітенко.

Він подякував усім, хто висловив свою підтримку про можливу участь у виборах, і зазначив, що наштовхнула його на думку про висунення невизначеність в участі чинного харківського міського голови. На рішення не балотуватися цей факт не вплинув.

Нагадаємо, 18 вересня Тарас Сітенко заявив, що збирається брати участь в мерській кампанії-2020 і буде подавати документи як самовисуванець.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.