Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Назад, на карантин: в одному з районів Харківської області закривають дитсадки та ринки

Фото: Дергачевская РГА/Facebook
У Дергачівської РДА захворіли кілька чиновників.

У Дергачівському районі скасовують карантинні пом'якшення: кафе забороняють приймати відвідувачів всередині, дитячі садки і ринки закривають.

Двоє співробітників управління освіти, культури, молоді та спорту Дергачівської районної адміністрації захворіли коронавірусом. Вони знаходяться на самоізоляції, все управління пішло на дистанційну роботу, приміщення продезінфікували. Про це повідомив KHARKIV Today заступник голови Дергачівської РДА Костянтин Лизлов.

"Підтверджено. Хвороба протікає безсимптомно. Всі співробітники, все управління, знаходяться на самоізоляції, на віддаленій роботі. Щоб не було питань по контактних особах, були здані всі аналізи, поки управління працює в дистанційному режимі. Контактних скільки, поки не відомо. Дезінфекцію вже провели", — сказав Лизлов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Перехворілий коронавірусом заступник голови Харківської облради вийшов на роботу

Через нові випадки коронавірусу в Дергачівському районі вирішили скасувати введені раніше карантинні пом'якшення. Заборона торкнеться кафе, дитячих садків і ринків.

"Сьогодні було засідання комісії КТЕБ, буде закриття кафе з завтрашнього дня в Дергачівському районі на внутрішній прийом, тільки літні майданчики. З понеділка у нас будуть закриті дитячі садки. Тобто ті ослаблення карантинних заходів, які були прийняті недавно, будуть анульовані. Магазини буде перевіряти інспекція, дотримання всіх норм — маски, дезінфекція, дистанція. Люди вирішили на даний момент, що маски не треба носити ... Стосовно ринків те ж саме. ФОПи, магазини — ви можете сприймати, що це ринок, а насправді це ФОП. Тобто він не проходить як ринок. Коли скупчення кіосків — у нас люди ментально сприймають, що це ринок. Магазини будуть працювати з нормою 1 людина на 10 квадратних метрів і так далі, все як у постанові Кабінету міністрів України. Ринки ні, а магазини — так", — пояснив заступник голови Дергачівської РДА.

Як писав KHARKIV Today,  4 червня в селищі Козача Лопань (Дергачівський район) виявили чотири випадки коронавірусу. Всі захворілі члени однієї сім'ї. Всього в Дергачівському районі сьогодні підтверджено 32 випадки коронавірусу.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.