Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Начальника призначили на Харківській митниці

Украинская экономика теряет более 4 млрд. евро на таможне из-за коррупции.
Виконувати обов'язки керівника буде Дмитро Забавський.

Після реорганізації Харківську митницю очолив начальник митного поста з Сумської області.

Виконуючим обов'язки начальника Харківської митниці призначили Дмитра Забавського. Про це повідомили у Слобожанськійу митниці з посиланням на указ №1234-о голови Державної митної служби України від 3 грудня.

Відзначимо, Слобожанську митницю створили восени 2019 року. До неї увійшли Харківська область і частина Сумської. Але в результаті реорганізації створили Харківську митницю, до якої буде відноситися тільки Харківська область.

Дмитро Забавський до призначення обіймав посаду начальника митного поста "Юнаківка" (Сумський район). Він одружений, має двох синів.

Згідно з декларацією, в минулому році на Сумській митниці Державної фіскальної служби він заробив 249 336 гривень, у Слобожанській митниці — 21 783 гривень.

Свого майна Забавський не вказав. Квартира в Луганську площею 43,60 квадратних метра належить його дружині. Він орендує квартиру в Сумах з 2014 року, має право користування квартирою в Луганську.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Митниця дала добро: пропустили всі концентратори для харківських лікарень

У 2014 році Забавський купив автомобіль MG 2013 року випуску за 131 900 гривень. Дружина Забавського отримала в минулому році 9933 гривні соцвиплат переселенцям. Грошові активи в декларації не вказані.

Як писав KHARKIV Today, в жовтні 2019 року Кабінет міністрів України затвердив територіальну структуру Державної митної служби і створив 16 регіональних органів Держмитслужби. Державну фіскальну службу в Харківській області реорганізували в Слобожанську митницю.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.