Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

На передовій загинув український військовий

Фото: открытые источники
В результаті обстрілу загинув український військовий, п'ятеро поранені, ще двоє травмовані.

За минулу добу противник 11 разів порушив режим тиші на Донбасі.

1 березня бойові дії велися на лінії оперативно-тактичних груп "Схід" і "Північ", — повідомили в штабі Операції об'єднаних сил.

Окупанти вели вогонь з мінометів 120-го і 82-го калібрів, автоматичних станкових і ручних гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї і протитанкового ракетного комплексу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Снайпер смертельно ранил на передовой солдата из Харьковской области

Бойовики обстріляли позиції українських військових в районі населених пунктів Піски, Лебединське, Невельське, Авдіївка, Березове, Мар'їнка, Тарамчук, Луганське, Нижньотепле, Новолуганське і Новотошківське. В результаті ворожих обстрілів загинув український військовослужбовець, п'ятеро отримали поранення і ще два — бойову травму.

З початку поточної доби окупанти вели вогонь із гранатометів різних систем і стрілецької зброї біля населеного пункту Мар'їнка. Втрат серед українських військових немає.

Як писав KHARKIV Today, на Донбассе погибла боевой медик из Харьковской области.

33-річна сержантка Клавдія Ситник надавала допомогу бійцям 93 окремої механізованої бригади. Вона потрапила під обстріл окупантів в районі Новотошківського (Луганська область), під час доставки медикаментів на позицію.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.