Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

На Донбасі загинув український боєць

Бойовики смертельно поранили українського військового.

За минулу добу противник дев'ять разів порушив режим тиші на Донбасі.

13 травня бойові дії велися на лінії оперативно-тактичних груп "Схід" і "Північ", — повідомили в штабі Операції об'єднаних сил.

Окупанти вели вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї, автоматичних станкових гранатометів, і заборонених Мінськими угодами мінометів 120-го і 82-го калібрів.

Бойовики обстріляли позиції українських військових в районі населених пунктів Гнутове, Талаківка, Широкіне, Старогнатівка, Кримське, Оріхове і Катеринівка. В результаті обстрілу двоє українських військовослужбовців отримали поранення, ще один загинув. За даними розвідки, троє бойовиків поранені.

З початку поточної доби окупанти п'ять разів порушували режим тиші біля Авдіївки, Верхньоторецька, Зайцевого і Вільного. Вони вели вогонь з мінометів 82-го калібру, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї. Втрат серед українських військових немає.

Також в штабі ООС повідомили, що випадків коронавірусу серед військовослужбовців також не зафіксовано.

Як писав KHARKIV Today, на Донбасі загинув військовий медик з Харківської області.

1 лютого старший військовий медик Клавдія Ситник загинула в результаті обстрілу неподалік Новотошківського (Луганська область).

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.