Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Місцеві вибори-2020 на Харківщині пройшли без грубих порушень

Всі виборчі дільниці на території нашого регіону закрилися вчасно.

До поліції надійшло 233 повідомлення про можливі порушення виборчого законодавства.

На території Харківської області протягом дня працювали 1664 територіальних виборчих дільниці. Всі вони закрилися вчасно — о 20:00. Вибори пройшли без грубих порушень. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області.

"Для забезпечення охорони громадського порядку на виборчих дільницях і в місцях розташування територіальних виборчих комісій було залучено близько шести тисяч правоохоронців. Ще близько 1,2 тисячі співробітників були задіяні на патрулювання місць, наближених до дільниць. Працівники поліції забезпечують охорону дільничних виборчих комісій в цілодобовому режимі і несуть службу в посиленому варіанті", — повідомили в поліції

.ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порушення на виборах: харківська поліція відкрила сім кримінальних справ

Протягом всього виборчого процесу до поліції надійшло 233 повідомлення про можливі порушення законодавства, їх зареєстрували і перевірили.

У поліції відкрили 11 кримінальних проваджень. З них шість

Всього протягом всього виборчого процесу в поліцію надійшло 233 повідомлення про можливі порушення законодавства, їх зареєстрували і перевірили.

У поліції відкрили 11 кримінальних проваджень. З них шість — за фактами перешкоджання здійсненню виборчого права, два — незаконного використання виборчого бюлетеня, одне — фальсифікації, підробки, викрадення, пошкодження або знищення виборчої документації, одне — хуліганства, одне — грабежу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бюлетені з іншої дільниці, по дві особи в кабінці і неіснуючі квартири в списках - перші порушення на виборах 2020

У поліції нагадали, що крім забезпечення громадського порядку, на органи внутрішніх справ покладено охорону виборчих бюлетенів та іншої виборчої документації в приміщеннях виборчих комісій і при їх перевезенні членами виборчих комісій.

Нагадаємо, що інформація щодо явки на виборчі дільниці є тільки на 13:00. Більш детальну інформації обіцяють до 22:00, а точну, найімовірніше, завтра. Станом на 13:00 в Харківській області проголосувало менше 15% жителів регіону.

Також вже оприлюднені дані екзит-полів, які проводила студія Савика Шустера і телеканал "Україна 24".

Раніше KHARKIV Today писав, що жителі Харківської області голосують активніше, ніж виборці в Харкові.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.