Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Михайло Добкін влаштував бенкет на Мальдівах (фото)

Михаил Добкин на Мальдивах в прошлом году. Фото: соцсети 
Екс-губернатор Харківщини відсвяткував 50-літній ювілей.

Екс-губернатор Харківської області і колишній народний депутат Михайло Добкін відзначив ювілей. 26 січня політику виповнилося 50.

Святкувати круглу дату Михайло Добкін вирішив в колі сім'ї на Мальдівських островах. На свято запросив найближчих: дітей, брата і друзів. Серед гостей був і давній друг Добкіна телеведучий і продюсер Олексій Дівєєв-Церковний. KHARKIV Today нарахував два десятки гостей. Розважала публіку Світлана Лобода.

Похвалився Добкін і деякими подарунками. У соцмережі він виклав відео, на якому розпаковує коробку з шоколадною листівкою з Луганська. На шоколадну основу кондитери нанесли портрет самого ювіляра, а також зображення відомих пам'яток Харкова, серед яких — будівля Південного вокзалу, пам'ятник воїну-визволителю на вул. 23 Серпня і будівля облдержадміністрації, в якій колись працював Добкін.

"Привіт від друзів з Луганська!", — підписав відео іменинник.

Шоколад
Шоколадний Добкін з Луганська. Фото: соцмережі

Щедрі гості поповнили і мотопарк політика. До 50-річчя Добкіну презентували сертифікат на мотоцикл INDIAN Challenger Limited Deepwater Metallic, 2020. Вартість обновки становить близько 1 мільйона гривень.

"Чому я раніше вредний був, це тому, що у мене підводного мотоцикла не було!)", — написав Добкін під постом.

Мотоцикл Докіна
Новенький мотоцикл Добкіна за мільйон гривен. Фото: соцмережі

Як з'ясував KHARKIV Today, велика компанія відпочивала в розкішному комплексі Anantara Kihavah Maldives Villas. Комплекс з 80 вілл і резиденцій на пляжі і над водою розташований на приватному острові в біосферному заповіднику ЮНЕСКО. В описі сказано, що тут розташована єдина на Мальдівських островах обсерваторія і підводний ресторан.

Найбюджетніший варіант розміщення стане у 1400 доларів. За ці гроші гостей поселять на віллі площею у 258 квадратних метрів з басейном і виходом на пляж. Пляжна вілла з басейном для сімейного відпочинку площею у 412 квадратних метрів коштує вже 3700 доларів на добу. У таких апартаментах можуть розміститися троє дорослих і двоє дітей. Пляжна резиденція з чотирма спальнями і басейном, яка займає 2994 "квадрати", вартує вже 17 295 доларів. За ці гроші можна з комфортом розмістити 12 дорослих.

До послуг гостей — цілодобовий консьєрж, а також багата програма додаткових розваг. Крім звичних SPA процедур тут пропонують вирушити на дайвінг в пошуках п'яти видів морських черепах. Можна також покататися на каяках, зайнятися сапсерфінгом, політати на парашуті, покататися на яхті і спостерігати за дельфінами.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.