Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

"Металіст" — більше не домашній стадіон "Шахтаря"

Фото: KHARKIV Today/Сергей Козлов
Футбольний клуб поміняв дислокацію домашнього стадіону.

З Харкова футбольний клуб вже перевіз все обладнання.

Футбольний клуб "Шахтар" (Донецьк) уклав контракт з національним спортивним комплексом "Олімпійський" про проведення домашніх матчів на три роки. Про це повідомив директор департаменту по експлуатації "Шахтаря" Вадим Гунько.

"Уже переїхали, я б сказав. Якщо ми говоримо про гравців "Шахтаря", то тренування "Шахтаря" проходять тут з 2014 року, тут розташовується наша база тренувальна. Правильно сказати, що "Шахтар" поміняв дислокацію свого домашнього стадіону. Ми уклали контракт на три роки зі стадіоном НСК "Олімпійський". Буквально днями приїхав останній вантаж з Харкова. Харківська історія, можна сказати, завершена. Це був насправді дуже важливий період для нашого клубу. і ми безмежно вдячні Харкову і харківському стадіону і всім тим , хто був причетний до проведення цих матчів в Харкові", — сказав Гунько.

За його словами, з Харкова привезли обладнання в восьми фурах. В основному, це — техніка для газону.

Відкривається нова сторінка. Сюди ми привезли величезну кількість обладнання — вісім величезних фур. Це, перш за все, обладнання для догляду за газоном. Тому що це той напрямок, на якому ми плануємо сконцентруватися. Але є багато обладнання, пов'язаного з якісним проведенням футбольних матчів. Це обладнання, пов'язане з безпекою глядачів, комфортом і так далі", — пояснив він.

Нагадаємо, "Шахтар" грав на стадіоні "Металіст" з лютого 2017 року.

Як писав KHARKIV Today, в Україн дозволили проводити футбольні матчі, але без глядачів. Їх відновили в кінці травня.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.