Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Куратор "Партії Шарія" в Харкові після виборів відпочиває на Мальдівах

Фото: Instagram / Наталья Гордиенко
З двох відпочивальників за ніч на курорті, де розмістилася Наталія Гордієнко, візьмуть не менше чотирьох тисяч доларів.

Колишня дружина екснардепа Володимира Кацуби — Наталія Гордієнко є головним представником "Партії Шарія" в Харкові. Їх обох називають головними спонсорами партії в нашому регіоні.

Вранці 7 грудня Наталія Гордієнко опублікувала в своєму Instagram кілька знімків з відпочинку і залишила геомітку Cheval Blanc Randheli. Це мальовничий курорт в північно-західній частині архіпелагу Мальдіви.

Там віп-туристам пропонують відпочити на березі Індійського океану або в прохолодній тіні тропічного саду. Для них є екскурсії на коралові рифи або сусідні острови, де живуть морські черепахи, у воді можна побачити екзотичних риб. На відпочинку пропонують поїздки на традиційному дерев'яному човні Dhoni, катері або яхті, водні види спорту, зокрема, водні лижі, віндсерфінг, плавання на катамарані або каное, заняття дайвінгом, а також розважальні програми.

Наталья Гордиенко на Мальдивах. Фото: Instagram / Наталья Гордиенко
Наталія Гордієнко на Мальдівах. Фото: Instagram / Наталія Гордієнко

Відпочивальників розміщують на віллах, невістка Наталії Гордієнко — Тетяна Гузенко, також публікує фото з цього мальдівського курорту. Вона розповіла, що на цих островах не в перший раз, в цьому році для відпочинку обрала інший готель, поки їй там подобається.

"Коли я вперше потрапила на Мальдіви, зізнаюся, розчарувалася. Мені зовсім не сподобався готель. Тоді ми з сім'єю полетіли в one and only. Готель виявився старим, там не було різноманітного вибору їжі, сервіс не на рівні, та й до того ж я заразилася якимсь місцевим вірусом і три дні пролежала в ліжку. Потім ми знайшли справжню перлину, готель Velaa. Це напевно найкращий готель, де мені доводилося відпочивати. І я зараз говорю не тільки про Мальдіви. Ми стали літати тільки туди. Але в цього разу захотілося спробувати новий готель і ми вирішили ризикнути і полетіли до Cheval blanc. Поки все дуже подобається", — написала невістка Наталії Гордієнко в своєму Instagram.

Курорт Cheval Blanc Randheli належить групі компаній LVMH (Moët Hennessy — Louis Vuitton) — одній з найбільших в світі по виробництву предметів розкоші під торговими марками Louis Vuitton, Givenchy, Guerlain, Hennessy і інших. У готелі 46 вілл, вони розташовані на трьох з'єднаних між собою островах.

Ціни на розміщення тут стартують від 4 тисяч доларів за ніч — у віллі з однією спальнею на двох гостей. Тетяна Гузенко в stories з мальдівського відпочинку "засвітила" двох дітей, знімків чоловіка —Олександра Кацуби вона не публікувала. Він також не афішує відпочинок в своєму Instagram.

Самая дешевая цена за ночь в отеле Cheval Blanc Randheli. Скрин: сайт туристического метапоисковика Kayak
Найдешевша ціна за ніч в готелі Cheval Blanc Randheli. Скрін: сайт туристичного метапошуку Kayak

Нагадаємо, в день виборів 25 жовтня Наталія Гордієнко похвалилася в соцмережах сумкою за півмільйона гривень. Білосніжну Hermes Kelly їй на день народження подарувала родина молодшого сина Олександра Кацуби. У невістки Наталії Гордієнко — Тетяни Гузенко, також є сумки цього бренду.

Як писав KHARKIV Today, гроші "Партії Шарія" надходять від дев'яти фірм, пов'язаних з династією Кацуби. Штаб партії в Харкові знаходиться на вулиці Суздальські ряди, 9. За цією адресою зареєстровано кілька фірм, засновники яких перераховують гроші партії. Раніше бенефіціаром цих фірм вважалася Наталія Гордієнко.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.