Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Кулеба розповів, коли в Харкові відкриється офіс євроінтеграції

Харків стане другим містом, де з'явиться офіс європейської інтеграції. Їх планують відкрити по всій Україні.

Віце-прем'єр-міністр з питань європейської інтеграції Дмитро Кулеба сказав, що офіс євроінтеграції з'явиться у Харкові в 2021 році.

Про це він повідомив 13 лютого під час візиту до Харкова. За словами Кулеби, офіси створять, в тому числі, щоб залучати інвестиції та впроваджувати європейські цінності на рівні регіонів.

"Кінцевим підсумком цього є забезпечення синхронізованого курсу України на європейську інтеграцію, щоб цим займалися не тільки в столиці, а й на рівні регіонів. Щоб кожен громадянин відчував конкретні переваги і користь від європейської інтеграції, яка дозволяє підвищувати якість життя людей і створювати правильні, хороші умови для бізнесу ", — пояснив він.

Віце-прем'єр-міністр з питань європейської інтеграції уточнив — пілотний офіс відкриють в Херсоні, а Харків стане другим містом, де з'явиться офіс євроінтеграції.

"Ми в цьому році створимо один офіс і промоніторимо, як він буде працювати. Це офіс у Херсоні, там планують відкрити його вже в травні. До кінця року будемо відшліфовувати його роботу і закладати законодавчі та фінансові зміни на наступні роки. Думаю, що в наступному році повернемося до Харкова для того, щоб відкрити разом офіс європейської інтеграції ", — сказав Кулеба.

Як писав KHARKIV Today, раніше нардеп Марія Мезенцева повідомляла, що в харківському офісі євроінтеграції будуть говорити про програми підтримки, починаючи від молодіжної політики і закінчуючи енергоефективністю.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.