Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Колишній начальник міліції Харкова заразився коронавірусом

У Андрія Крищенка діагностували COVID-19.

Андрій Крищенко очолював Головне управління внутрішніх справ Харкова вісім місяців із 6 квітня 2015 року.

48-річний заступник голови Національної поліції України — начальник поліції Києва і в минулому колишній начальник міліції Харкова Андрій Крищенко хворий коронавірусом. Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

"Саме медики і правоохоронці, як показує трагічний досвід Італії, найчастіше стають жертвами ураження небезпечною інфекцією. У тому числі діагноз Covid-19 сьогодні встановлено у заступника голови Нацполіціі України — начальника поліції Києва Андрія Крищенка", — написав Геращенко на своїй сторінці Facebook.

За його словами, зараз Крищенко знаходиться в задовільному стані і продовжує працювати, але вже дистанційно. Крім того, поліцейські встановили контактних із Крищенко осіб. Зараз вони — на самоізоляції, в приміщеннях управління Нацполіціі провели дезінфекцію. Відзначається, що ні Крищенко, ні члени його сім'ї протягом останнього місяця за кордоном не були.

Як писав KHARKIV Today, станом на 27 березня в Україні зафіксовано 218 випадків коронавірусу. 

COVID-19 виявлено в 17 областях — Чернівецькій, Київській, Тернопільській, Івано-Франківській, Рівненській, Запорізькій, Вінницькій, Одеській, Львівській, Дніпропетровській, Черкаській, Донецькій, Волинській, Житомирській, Закарпатській, Луганській, Херсонській та в Києві.

Нагадаємо, 27 березня стало відомо про госпіталізацію Михайла Черняка. У коментарі KHARKIV Today Черняк не уточнив, чому його госпіталізували, але запевнив, що зі Скоробагачем не спілкувався.

Як писав KHARKIV Today, коронавірус підтвердили у заступника голови Харківської облради Володимира Скоробагача і його дружини Вікторії. Обох госпіталізували в київську лікарню.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.