Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Харківський хворий коронавірусом контактував із шістнадцятьма лікарями

Всього у хворого COVID-19 встановлено 17 контактів.

Голова Харківської ОДА повідомив, що пацієнтові із підтвердженим коронавірусом 26-27 років.

Перший хворий коронавірусом в Харкові, який недавно повернувся із Франції, контактував із 16-ма лікарями і одним членом сім'ї. Про це повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Олексій Кучер під час брифінгу в Харківській обласній клінічній інфекційній лікарні. Нагадаємо, інформація про людину приховується, раніше називався його приблизний вік — менше 30 років.

"Ніякої людини я не маю права повідомляти персональні дані. Підтверджено один випадок, 17 осіб контактували, один — член сім'ї і дійсно 16 лікарів. Вони дійсно на самоізоляції", — сказав Кучер.

Всі лікарі знаходяться на самоізоляції, експрес-тест не підтвердив наявність вірусу в організмі.

Нагадаємо, 28 березня в Харкові  був зафіксований перший хворий коронавірусом. Інформація про нього приховується. Відомо, що молодий чоловік нещодавно повернувся із Франції, знаходиться на самоізоляції.

Як писав KHARKIV Today, у Харкові зросла кількість підозр на коронавірус.

Станом на 31 березня чотири нових підозри на COVID-19 виявили у жителів Харкова. Один з них —чоловік, який повернувся із Лондона, двоє людей з однієї родини — чоловік і дружина, вони недавно повернулися із Польщі, ще один чоловік контактував зі співробітником, який повернувся з Єгипту. Всі знаходяться в інфекційній лікарні. Крім того, 30 березня підозру на коронавірус було зафіксовано у двох жителів Харківської області, їх ще перевіряють. Це два члени однієї сім'ї, вони не були госпіталізовані, знаходяться на самоізоляції.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.