Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

"Харків-Арена" шукає директора на майно Курченка

Фото: KHARKIV Today/Сергей Козлов 
Металлист, Фото: KHARKIV Today/Сергей Козлов
У ДП "Харків-Арена" входять Південна і Північна трибуни ОСК "Металіст", VIP-прибудова, футбольна академія і база в селищі Високий.

Переможця конкурсу на посаду директора "Харків-Арени" оголосять у квітні.

Харківська обласна державна адміністрація оголосила конкурс на зайняття вакантної посади директора нового державного підприємства "Харків-Арена". Саме йому відійшло конфісковане майно "Металіста", що раніше належало  бізнесменові-втікачеві Сергію Курченку. Відповідне розпорядження від 5 березня №118 підписав голова ХОДА Олексій Кучер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для колишнього майна Курченка в Харківській області шукають інвестора

 

Поки обов'язки директора "Харків-Арена" виконує Дмитро Білоцерківський. Прийом заявок на участь в конкурсі стартував 6 березня і триватиме до 20 березня включно. Конкурсний відбір буде проводитися з 23 по 30 березня.

Результати конкурсу опублікують на сайті Харківської облдержадміністрації не пізніше трьох робочих днів від дня його завершення.

Як писав KHARKIV Today, 7 лютого голова ХОДА Олексій Кучер доручив створити нове державне підприємство "Харків-Арена".

Згідно зі статутом, "Харків-Арена" буде займатися організацією і проведенням спортивних, фізкультурно-оздоровчих і культурно-масових заходів, а також надавати послуги у галузі спорту. До переліку діяльності підприємства входить організація роботи спортивних клубів, надання послуг бронювання та надання приміщень в оренду, організація конференцій і семінарів, надання послуг харчування та навіть виготовлення сувенірної продукції. Прибуток буде надходити самому підприємству і державі.

Нагадаємо, голова Харківської ОДА Олексій Кучер доручив виконуючій обов'язки начальника управління у справах молоді та спорту Харківської ОДА Юлії Подзолковій виконати рішення суду і розпорядження Кабінету міністрів від 11 квітня 2018 року і передати конфісковані приміщення "Металіста", які раніше належали  бізнесменові-втікачеві Сергію Курченку, в обласну власність. 

5 січня приміщення стадіону в Харкові і тренувальну базу в селищі Високому зареєстрували в Державному реєстрі нерухомого майна.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.