Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Директором "Харків-Арени" став боксер-любитель і друг сина Авакова

Владислав Плаксин — директор ГП "Харьков-Арена". Фото: facebook.com
33-річний Владислав Плаксін став директором "Харків-Арени".

Владиславу Плаксіну дали три місяці випробувального терміну на посаді директора "Харків-Арени". 

30 березня переможцем конкурсу на посаду директора державного підприємства "Харків-Арена", куди увійшло майно бізнесмена-втікача Сергія Курченка, оголосили Владислава Плаксіна. Про це повідомили в Харківській облдержадміністрації.

Конкурс оголосили 5 березня. Комісія на чолі з керівником першого заступника голови ХОДА Віталія Погосяна розглядала двох претендентів. Однак ім'я другого не називають.

"Члени комісії заслухали конкурсні пропозиції і бачення розвитку підприємства від двох претендентів на пост директора "Харків-Арени". Переможцем конкурсу визнаний Владислав Плаксін. Він призначений на посаду із випробувальним терміном на три місяці", — відзначили в ОДА.

Як повідомили в прес-службі ХОДА, Пласкін закінчив Харківський національний університет імені В. Каразіна за спеціальністю "Фінанси і кредит" (ступінь — магістр). З 2009 року працював на різних посадах в комерційних організаціях. Він був менеджером з продажу, фінансовим та комерційним директором. Останнім місцем роботи значиться фірма "Тісон", де Плаксін обіймав посаду фіндиректора.

Судячи з фото у Facebook, 33-річний Владислав Плаксін захоплюється боксом і кілька років знайомий з нардепом від "Слуги народу" Олександром Бакумовим. Крім того, як нам вдалося дізнатися, він — друг сина міністра МВС Арсена Авакова Олександра. Плаксін стежить за кар'єрою боксерів Леннокса Льюїса, Флойда Мейвезера, Володимира Кличка і футболіста Девіда Бекхема.

Згідно з даними YouControl, Плаксін — один із засновників і керівник фірми "Укрековторпром". Разом з Олександром Колінько і Владиславом Коломойцем він відкрив фірму навесні 2014 року. Її основний вид діяльності — збір безпечних відходів. Крім цього фірма займається виробництвом металевих баків, резервуарів та контейнерів, оптовою торгівлею відходами, обробкою і видаленням безпечних відходів.

Як писав KHARKIV Today, 7 лютого голова ХОДА Олексій Кучер доручив створити нове державне підприємство "Харків-Арена".

Згідно зі статутом, "Харків-Арена" буде займатися організацією і проведенням спортивних, фізкультурно-оздоровчих і культурно-масових заходів, а також надавати послуги в спортсфері. До переліку діяльності підприємства входить організація діяльності спортивних клубів, надання послуг бронювання та надання приміщень в оренду, організація конференцій і семінарів, надання послуг харчування та навіть виготовлення сувенірної продукції. Прибуток буде надходити до двох джерел: самому підприємству і державі.

Нагадаємо, голова Харківської ОДА Олексій Кучер доручив виконуючій обов'язки начальника управління у справах молоді та спорту Харківської ОДА Юлії Подзолковій виконати рішення суду і розпорядження Кабінету міністрів від 11 квітня 2018 року і передати конфісковані приміщення "Металіста", які раніше належали бізнесменові - втікачу Сергію Курченку, в обласну власність.

Відзначимо, до 5 січня приміщення стадіону в Харкові і тренувальну базу в селищі Високому зареєстрували в Державному реєстрі нерухомого майна.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.