Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Генпрокурора Венедіктову дорікнули в незадекларованому годиннику за 10 тисяч євро

Харків'янка Ірина Венедіктова носить годинник Hublot з ремінцем зі шкіри алігатора.

Новий годинник, який носить новопризначена Генпрокурор родом із Харкова Ірина Венедіктова, не відображений в її декларації, хоча коштує 10 тисяч євро.

Елітний аксесуар помітив голова правління Центру протидії корупції Віталій Шабунін.

"Ірина Венедіктова, вибачте, не можу знайти в реєстрі декларацій повідомлення про ваш новий Hublot. За всіма ознаками, це Hublot із колекції Big Bang. Вартість — 10 000 євро (+ ремінець алігатор). Відсутність інформації про його придбання — корупційне правопорушення, яке загрожує вам звільненням. Раніше у вашій декларації бачив і Rolex, і Hublot. А ось про нову іграшку — нічого немає. А годинник на руці є ", — написав він у своєму Facebook.

У свіжих деклараціях Венедіктова не вказує ніяких годинників. Rolex і Hublot, про які згадує Шабунін, вона декларувала тільки в 2015 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місце Венедіктової в ДБР зайняв її заступник, а радника вона забирає в Генпрокуратуру

Генпрокурор розповіла про свої годинники в Facebook.

"Дорогий годинник Генпрокурора". Я подаю декларації дуже багато років. Я свідомо перейшла в публічну площину. І я кожен день критично оцінюю, що і де я кажу, з ким і як я спілкуюся, як я виглядаю по суті і по формі. Все продумано до дрібниць. Мені нема чого приховувати. Всі речі, які підпадають під декларування — все задекларовано ", — написала Венедіктова.

Як писав KHARKIV Today, 17 березня замість Руслана Рябошапки Генпрокурором призначили Ірину Венедіктову. До цього вона три місяці  очолювала  Держбюро розслідувань. 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.