Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Добкін розповів про відносини з Кернесом

Фото: slovoidilo.ua
Геннадий Кернес считает неразумными политические шаги Добкина.
Політик сказав, що у нього зараз непрості відносини з мером Харкова.

У Добкіна немає можливості зв'язатися з Кернесом.

Дружба між Геннадієм Кернесом і Михайлом Добкіним існувала багато років. Ще в 2005 році вони стали відомі завдяки курйозному відео із запису передвиборчого відеоролика, коли Добкін йшов в мери Харкова. При Добкіну Кернес став секретарем Харківської міської ради, а коли Добкін пішов до Харківської облдержадміністрації, — мером Харкова. Відношення охололи в 2014 році, але Кернес і Добкін говорили, що не сварилися, просто рідко спілкуються.

Зараз Михайло Добкін назвав свої стосунки з Кернесом непростими. Також з'ясувалося, що своє рішення балотуватися в мери Харкова в 2020 році, щоб "віддати" свої голоси Кернесу, він прийняв самостійно. Про це політик розповів в ефірі телеканалу "НАШ".

"У мене непрості були з ним відносини (з Кернесом — ред.) останнім часом, але це ніщо в порівнянні з тим, яке життя і який життєвий шлях ми з ним пройшли і яке життя ми з ним прожили пліч-о-пліч. Нас випробовували і мідними трубами, ми проходили і крізь воду, і крізь вогонь. Нас збивали, ми піднімалися, заходили знову на ті вершини, до яких прагнули, тому мені є за що переживати і що цінувати", — сказав Добкін.

Звертаючись до харків'ян, екс-мер Харкова сказав: "Я разом з вами чекаю повернення Кернеса. І я буду першим, хто це повернення відзначить конкретною дією. Я тут же знімуся з виборів в будь-якій доступній формі на підтримку Геннадія".

На запитання ведучого, чи обговорював він це рішення з командою Кернеса або його близькими, Добкін відповів, що ні.

"Я скажу так, всі питання щодо політики, роботи я обговорював завжди тільки з Геннадієм. Я не розумію термін "команда". Команда є у всіх. Це таке, знаєте, розпливчасте визначення, куди входять ті люди, які в конкретний момент приносять користь лідерові. Це команда. Вона повинна посилювати, — сказав політик і додав, — я ні з ким нічого не обговорював".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На вибори в Харківській області йде ще один Кернес

 

Також Добкін розповів, що не зв'язувався і особисто з Кернесом.

"Ні, у мене немає такої можливості. І навіть якби я зв'язувався, у мене була б якась інформація, я не дозволив би собі в ефірі щось говорити. Я бажаю якнайшвидшого одужання, повернення в рідні пенати, я висловлюю слова підтримки його сім'ї, у нього прекрасна сім'я, у нього дуже сильна дружина, яка з ним і в радості, і в горі, і я навіть питати нічого не хочу. Буде ситуація — захочуть, самі скажуть. Все, що вони говорять — я вірю. Значить, будемо очікувати швидкого одужання", — резюмував Добкін.

Раніше KHARKIV Today писав, що що бажання Михайла Добкіна брати участь у виборах мера Харкова  породило безліч жартів в соцмережах.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.