Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

До виборів на окрузі Кучера допустили чотирьох кандидатів і Світличну. Але не ту

Юлію Світличну як кандидата в нардепи в Центральній виборчій комісії поки не зареєстрували. Її "клон"— вже кандидат.

15 березня на позачергових виборах в бюлетені буде мінімум 19 прізвищ кандидатів. Остаточний список стане відомий 18 лютого.

14 лютого Центральна виборча комісія на черговому засіданні допустила до виборів ще п'ятьох кандидатів, які подали документи.

"До ЦВК надійшли заяви від партій і самовисуванців в одномандатному окрузі № 179. Розглянувши документи, ЦВК встановила їх відповідність. Пропонується зареєструвати кандидатів", —запропонувала член ЦВК Ірина Єфремова.

Таким чином, в гонитві за мандат народного депутата зможуть взяти участь :

— Євгенія Агеєва як самовисуванець (мешканка Києва);

— Віктор Ільєнко, партія "Україна понад усе" (житель Києва);

— Микола Музиченко — самовисуванець (співробітник компанії "Укргазвидобування");

Дмитрий Огурцов — партія "За життя"(харків'янин);

Яна Светличная — самовисуванка (адвокат м. Харків).

Прізвище Юлії Світличної, яка також виявила бажання стати народним депутатом і подала декларацію, не звучало. Але час для реєстрації ще є: остаточний список буде оголошено 18 лютого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не взяли в Нацсовет и в ХОГА. Куда не прошла Светличная

Нагадаємо, нардепом в окрузі Кучера хоче стати людина з прізвищем Авакін. 13 лютого офіційне право брати участь на позачергових виборах отримали 4 кандидати: Ірина Бондар, консультант з маркетингу в газеті "Харьковские известия", страховий агент Валентин Захаров, директор фірми Ольга Коваленко, помічник гендиректора Ігор Найда.

Як писав KHARKIV Today,  представит партию "Слуга народу" на виборах Вікторія Алексейчук, партію "Нове життя"— Ігор Федоренко, "Власну силу"— Каміль Кирпичов. У Раду мітять екс-начальник Головного територіального управління юстиції в Харківській області Татьяна Егорова-Луценко, житель Харківа Кирило Оксень і самовисуванець, член партії "Опозиційна платформа — За життя" Олександр Діденко.

Першим кандидатом, якого зареєструвала ЦВК в 179 окрузі, став Ігор Швайка. Он выдвигается от политической партии "Свобода".  Потім стали відомі імена ще троих кандидатов —  жителів Дніпра, Львова і Києва. 

Вибори в 179 окрузі відбудуться 15 березня. Кандидати в нардепи повинні подати документи в ЦВК для реєстрації до 13 февраля. Позачергові вибори на цьому окрузі призначили тому, що 5 листопада нардепа від 179 округу Олексія Кучера президент Зеленський призначив головою Харківської ОДА. Тому Кучер склав повноваження парламентаря,а замість нього цей виборчий округ у Верховній Раді повинен представляти інший народний обранець.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.