Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Чотирьох постраждалих від вибуху газу в Дергачівському районі прооперували

Фото: Facebook / "Харьковгаз"
Операції пройшли успішно.

У день аварії співробітники "Харківгазу" повинні були замінити застаріле обладнання на сучасне. В результаті вибуху троє людей загинули і вісім постраждали.

29 жовтня чотирьох співробітників "Харківгазу", які отримали опіки від вибуху в селищі Березівське (Дергачівський район), успішно прооперували і наклали протиопікові пов'язки. Про це повідомили на сторінці АТ "Харківгаз" в Facebook.

"Всі витрати на придбання необхідних препаратів і лікування фінансує АТ"Харківгаз" — запевнили вони.

За інформацією "Харківгазу", 28 жовтня співробітники перебували на газорегуляторному пункті в селищі Березівське, щоб замінити застаріле обладнання на сучасне, там сталася аварія.

"Бригади, що виконують газонебезпечні роботи забезпечені переносними газоаналізаторами. Система вентиляції ГРП була в наявності і в справному стані. Причини виникнення аварії в селищі Березівське будуть встановлюватися спеціальною комісією" — уточнили вони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибух в Дергачівському районі: газ в села зможуть подати завтра

Нагадаємо, вранці 29 жовтня в харківській лікарні перебували вісім газівників — слюсарі та водій. Вони працюють в Дергачівському територіальному підрозділі АТ "Харківгаз". З них двоє перебувають у реанімації, четверо — в опіковому відділенні, по одній людині — в травматологічному і терапевтичному відділеннях. Стан постраждалих оцінюють як стабільно важкий.

Вибух на газорозподільній станції в Дергачівському районі стався 28 жовтня. Після вибуху природного газу відбулося сильне задимлення. Двоє людей загинули на місці і один помер в лікарні.  

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.