Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Двох постраждалих від вибуху газу в Дергачівському районі випишуть наступного тижня

Фото: ГСЧС
У харківській лікарні невідкладної допомоги знаходяться шестеро постраждалих.

В опіковому відділенні зараз знаходяться п'ятеро постраждалих співробітників "Харківгазу", один — в реанімації.

Лікарі оцінюють стан потерпілих в результаті вибуху в селищі Березівське (Дергачівський район) як стабільний. Двох чоловіків планують виписати з лікарні наступного тижня. Про це повідомили в прес-службі Харківської міської ради з посиланням на завідувача опікового відділення Харківської міської лікарні швидкої та невідкладної допомоги Аслана Цогоєва.

Всього в опіковому відділенні зараз знаходяться п'ятеро чоловік — трьох привезли відразу після вибуху, двох перевели з відділень травматології та політравми. Один потерпілий залишається в реанімації, його стан — стабільний. На початку наступного тижня лікарі переведуть його до звичайної палати.

Відзначимо, 5 листопада комісія Харківської обласної ради з питань надання одноразової адресної допомоги мешканцям Харківської області виділила по 20 тисяч гривень постраждалим в результаті вибуху в Дергачівському районі.

Як писав KHARKIV Today, вибух на газорозподільчій станції в Дергачівському районі стався  28 жовтня о 11:47. Після вибуху природного газу було сильне задимлення. Двоє людей загинули.

Крім того, після вибуху до Харківської міської лікарні швидкої та невідкладної допомоги поступили  восьмеро людей. З них двоє перебували в критичному стані, ще двоє — в дуже важкому.

Вранці 29 жовтня стало відомо про те, що в лікарні помер 61-річний потерпілий. Він отримав до 80% опіків тіла, а також травми, в тому числі переломи. Чотирьох постраждалих прооперували

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.