Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Через карантин на місяць звільнять від оплати в бюджет "зовнішню" рекламу

Фото: Сергей Козлов / KHARKIV Today
Харківський міський голова вирішив підтримати власників рекламних щитів під час карантину і звільнити їх від плати за користування місцями у травні.

Щоб послабити негативний вплив карантину на розповсюджувачів зовнішньої реклами в Харкові, Геннадій Кернес вирішив звільнити їх від плати за травень.

Відповідний проект рішення опублікований на сайті реєстрів актів Харківської міськради. У документі зазначено, що із проханням звільнити від плати за місце звернулися самі розповсюджувачі зовнішньої реклами.

"Звільнити розповсюджувачів зовнішньої реклами від плати за користування місцями, які перебувають у комунальній власності для розміщення окремо розташованих стаціонарних спеціальних конструкцій на період із 01.05.2020 по 01.06.2020", — йдеться в документі.

Рішення вступить в силу, якщо його підтримає більшість депутатів Харківської міськради. Найближча сесія запланована на 22 квітня. 

Нагадаємо, Харків пішов на карантин 18 березня, закрилися кафе, ресторани і всі торгово-розважальні центри.

Як писав KHARKIV Today, 11 березня на засіданні Кабміну вирішили ввести  карантин по всій Україні. Наступного дня на карантин пішли всі вузи Харкова, а із 13 березня оголосили карантин в школах і дитсадках. 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.