Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Війна білбордів в Харкові: після виборів в місті з'явилися карикатури з політичним підтекстом

Фото: KHARKIV Today / Богдан Затула
Можливо, політичні опоненти у такий спосіб "обмінювалися люб'язностями".

Харків'яни дуже спокійно відреагували на банери, а деякі їх навіть не помітили.

Вибори в Харкові і області завершилися, а політичні баталії тривають. Так, сьогодні, 20 листопада, в соціальних мережах з'явилися фотографії рекламних білбордів, на яких політичні опоненти "обмінюються люб'язностями".

За інформацією користувачів соцмереж, білборд з написом "Кучер — на вихід". невідомі розмістили вночі. Під написом підпис — "Тренер". Примітно, що раніше голова Харківської облдержадміністрації Олексій на прізвище Кучер називав своїм тренером мера Харкова Геннадія Кернеса. На банері зображений візник (кучер), який поганяє коня в сторону покажчика "вихід".

в

Трохи пізніше з'явився другий банер - відповідь. На ньому був напис "Ваш вихід — наш вхід!" і підпис "Кучер". На банері зображено трон на узвишші. До нього ведуть сходи з "червоною" доріжкою. На найнижчій сходинці сидить цар. На троні спить кіт. Праворуч і ліворуч два покажчики в сторону царя, але з різними написами. На одному з них зазначено "Вхід", на другому — "Вихід". Біля другого покажчика голова і передні копита коня. Ймовірно, того самого, з першого банера.

с

Кореспондент KHARKIV Today відправився на пошуки цих банерів і виявив один з них біля будинку, розташованого на Північній Салтівці — за адресою: вул. Леся Сердюка, 10.

За словами людей, які ходять повз банер, вони не сильно звертають увагу на подібну рекламу, тому що було раніше на ньому до "обміну люб'язностями", харків'яни не пам'ятають.

"Зізнаюся чесно, не знаю, коли сюди повісили цей банер, але минулої п'ятниці його тут точно не було. Звернула на нього увагу я тільки зараз", — розповіла дівчина на ім'я Наталія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кучер пояснив, з якою метою зняв пародію на ролик Кернеса і Добкіна

Співробітник автомобільного сервісу, розташованого неподалік, на ім'я Сергій, який працює тут щодня, каже, що банер висить приблизно тиждень, але сказати щось з приводу реклами не зміг.

Хто насправді стоїть за спілкуванням за допомогою банерів, залишається загадкою.

KHARKIV Today раніше писав про те, що територіальна виборча комісія зареєструвала Кернеса мером.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.