Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

"Центр поводження з тваринами" витратив на рекламу 130 000 гривень на каналі дружини Кернеса і в інтернеті

КП "Центр поводження з тваринами", де, за даними зоозахисників, щорічно знищують до 15 тисяч собак і кішок, замовив ролики, сюжети, фільми, програми і тексти про себе, а також рекламу в інтернеті.

За 35 тисяч гривень КП "Центр поводження з тваринами" прорекламує "Тоніс-центр" (7 канал). Ще 12 рекламних матеріалів опубліковано в інтернеті за 96 тисяч гривень.

За 10 рекламних послуг — ролики, сюжети, фільми, програми і тексти — 26 березня КП "Центр поводження з тваринами" віддав 35 тисяч гривень. Договір уклали з "Тоніс-центром" (7 канал), який належить оточенню Геннадія Кернеса. Інформація про це міститься на сайті державних закупівель ProZorro.

Відзначимо, в січні КП витратило на 12 рекламних матеріалів в інтернеті 96 тисяч гривень. У грудні 2019 року на виготовлення рекламної продукції пішло понад 66 тисяч гривень, в листопаді 40 тисяч гривень витратили на розміщення 4 рекламних матеріалів в інтернеті. Надав послуги "Центру поводження з тваринами" підприємець Юрій Трачук, в Харкові він також заснував фірму "Спеціальне інформаційне агентство".

У 2018 та 2017 роках по 150 тисяч гривень на рекламу КП отримував "Тоніс-центр".

Власником "Тоніс-центру" (7 канал) залишається дружина харківського мера Геннадія Кернеса Оксана Гайсинська. Їй належить 40%. По 25% належить топ-менеджеру готелю "Національ", в якому живе Геннадій Кернес, Ользі Кириловій і мамі нардепа Михайла Добкіна — Аллі. Син Гайсинської —Родіон володіє 10% "Тоніс-центру". Він замінив у складі власників заступника Кернеса з юридичних питань Марину Стаматіну,

Нагадаємо, за даними зоозахисників, "Центр поводження з тваринами" щорічно  знищує 10-15 тисяч собак і кішок, а стерилізує приблизно 100 тварин на рік.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.