Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Бар в центрі Харкова працював вночі: власника оштрафували за порушення карантину

Иллюстрация: Instagram / "П'яна вишня"
Бар "П'яна вишня" знехтував обмеженнями "червоної зони" і не закрився після 20:00.

До суду власник закладу не прийшов, але давав письмові пояснення на місці події. У нього є час, щоб оскаржити штраф в розмірі 17 тисяч гривень.

27 січня Київський районний суд Харкова оштрафував директора і власника бару "П'яна вишня", розташованого на площі Конституції, 18. Харків'янина визнали винним за ст. 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення карантину). Відповідна постанова опублікована в Єдиному реєстрі судових рішень.

У документі зазначено, що бар працював о 22:45 31 жовтня (субота) минулого року. Хоча тоді в Харкові діяли обмеження "червоної" зони і бари, кафе і ресторани не могли працювати з 20:00 до 07:00.

"Вина [директора і власника бару "П'яна вишня" — ред.] в скоєнні адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 44-3 КУпАП, підтверджується даними протоколу про адміністративне правопорушення та письмовими поясненнями чоловіка", — йдеться в постанові.

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власника харківського клубу судитимуть за роботу закладу в нічний час

Там є інформація про те, що директор і власник бару "П'яна вишня" не був присутній у суді, хоча отримав SMS про дату і місце судового розгляду. Суд визнав його винним в порушенні карантину і наклав штраф в розмірі 17 тисяч гривень, також харків'янин повинен сплатити 454 гривні судового збору.

Директор і власник бару "П'яна вишня" може оскаржити це рішення суду протягом десяти днів з моменту винесення постанови.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.