Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Айна Тимчук звільнила ще одного заступника і керівника апарату

Евгений Грицков. Фото:  Сергей Козлов / KHARKIV Today
Євген Грицьков в команді Кучера відповідав за освіту.

У переліку заступників на сайті Харківської обласної державної адміністрації більше немає Тараса Пастуха і Євгена Грицькова, там не значиться і керівник апарату Володимир Клюцевський.

27 січня чиновники прокоментували свої звільнення.

Заступник голови Харківської ОДА Євген Грицьков опікувався сферою освіти, культури і спорту, він розумів, що рано чи пізно з посади доведеться піти. Про це повідомляє "Объектив". 

"При зміні керівника області відповідно до чинного законодавства заступники пишуть заяви про складання своїх повноважень. Ця заява не має терміну, тому була така розмова з головою Харківської ОДА: поки вона сформує нову команду, своїх заступників зокрема, щоб завершити календарний рік, ми пропрацювали. І зараз погодили заяви про наше звільнення. Тому все відбулося так, як повинно бути згідно законодавства", — розповів Євген Грицьков.

Факт свого звільнення підтвердив і керівник апарату Харківської ОДА Володимир Клюцевський.

"Я написав заяву про звільнення за згодою сторін. Переходжу на іншу роботу. Куди, поки не можу розкрити. Але вона з кадровим зростанням", — пояснив Володимир Клюцевський.

Хто займе вакантні посади, ніхто зі звільнених коментувати не став.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Айні Тимчук погодили нового заступника

Нагадаємо, 26 січня голова Харківської ОДА Айна Тимчук звільнила заступника, який відповідав за боротьбу з коронавірусом. Тарас Пастух обіймав цю посаду майже рік.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.