Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

18-річний син харківської чиновниці продав лабцентрам матеріали на 5 мільйонів гривень

Постачає товар фірма Дмитра Буряковського.

Фірма Дмитра Буряковського працює півтора місяця. За цей час вона продала товарів на 5,2 мільйона гривень.

Одеський обласний лабораторний центр купив комплекти для збору і транспортування біологічних зразків за 2,8 мільйона гривень у фірми 18-річного Дмитра Буряковського, сина чиновниці з Харківської міської ради, повідомили   у "Виборчкомі".

Як з'ясували експерти, фірму Буряковського зареєстрували півтора місяці тому — 17 липня. Олександра Буряковська працює заступником начальника відділу — завідуючою сектором судової роботи відділу з питань земельних відносин юридичного департаменту Харківської міської ради.

"Про те, що він син чиновниці, а не просто повний тезка, може свідчити той факт, що за однією адресою з Дмитром Буряковським проживає підприємець-лікар, дані якого повністю співпадають з даними чоловіка чиновниці, теж лікаря, згідно з декларацією", — відзначили в "Виборчкомі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харків'яни підпільно виробляли тести на коронавірус

За півтора місяці роботи фірма Буряковського встигла укласти дев'ять договорів в різних регіонах України, конкурси при цьому не проводилися. Загальна сума склала 5,29 мільйона гривень.

Згідно з останнім тендеру, фірма Буряковського за 2,8 мільйона гривень поставила Одеському лабцентру 100 тисяч комплектів для збору і транспортування біологічних зразків (кров, сеча і т.д.).

Відзначимо, основні клієнти фірми Буряковського — обласні лабораторні центри та лікарні. Крім Одеського лабцентру це — Тернопільський обласний лабцентр, Сумській лабцентр, Славутський центр первинної медико-санітарної допомоги, Полтавська обласна установа з надання психіатричної допомоги, Львівська обласна інфекційна лікарня. Харківських лікарень в переліку замовників немає.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.