Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

11 хворих на коронавірус в Харківській області знаходяться в психіатричній лікарні

За добу в Харківській області зафіксували 22 нових випадки COVID-19 — це антирекорд.

За добу в Харківській області зафіксували 22 нових випадки COVID-19 — це антирекорд.

Кількість зареєстрованих підозр і підтверджених випадків коронавірусу в нашому регіоні — антирекорд. Про це повідомив голова Харківської ОДА Олексій Кучер.

"За останню добу в області лабораторно підтверджено 22 випадки захворювання на COVID-19 — за попередньою інформацією, у жителів Харкова, Харківського, Зачепилівського, Чугуївського, Ізюмського, Зміївського, Богодухівського районів. Джерело походження хвороби у деяких підтверджених випадків ще уточнюється. Але, як відомо наразі, 11 захворілих перебувають в Обласній психіатричній лікарні №1 (мешканці Чугуївського, Зміївського, Ізюмського, Богодухівського, Зачепилівського районів)", — написав Кучер у своїх соцмережах.

Відзначимо, Обласна психіатрична лікарня №1 розташована в селі Стрілеча Харківського району.

За інформацією голови Харківської ОДА, 75 осіб з підтвердженим діагнозом госпіталізовано, 55 знаходяться на самоізоляції. Серед госпіталізованих — 1 людина в реанімації на кисневій масці. У лікарні 105 осіб з підозрою на коронавірус, 24 — на самоізоляції.

"За весь період зареєстровано 359 випадків підозри на COVID-19 (+41 за останню добу), з них: 147 підтверджено (15 хворих видужали і 2 померли), 83 спростовано", — додав Кучер.

Нагадаємо, раніше було відомо про підтверджений випадок COVID-19 у медика з Обласної психіатричної лікарні №1.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.