Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Пасажирів харківського метро вітатимуть зі святами

Фото: НАНГУ
У підземці з'явилися листівки.

З листівок у вагонах та на станціях підземки до харків'ян звертаються військовослужбовці. 
 

Протягом місяця гвардійці вітатимуть пасажирів метро Харкова з новорічними та різдвяними святами з листівок. Проєкт реалізували безплатно.

За словами начальника служби інформаційного забезпечення Національної академії Нацгвардії України капітана Євгена Хільського, концепт проєкту полягав у тому, щоб показати гвардійців як звичайних людей, таких як харків'яни, які постійно допомагають та підтримують Нацгвардію України.

"На листівках — солдати, офіцери, курсанти Нацгвардії та діти. Ми хотіли, щоб харків'ян привітали реальні військовослужбовці, які щодня стоять на охороні спокою та безпеки жителів міста. А по-друге, ми прагнули, щоб листівка була світла та добра, як новорічні та різдвяні свята", — розповів Євген Хільський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перед днем святого Миколая у Харкові відкриють новорічний ярмарок

Фото: НАНГУ
Фото: НАНГУ

На допомогу одразу прийшла фотостудія STAFFOX, яка надала безкоштовно свої локації для реалізації проєкту. І вже на початку грудня у залах фотостудії було надзвичайно багато людей у військовій формі.

"Мій синочок дуже пишається тим, що його мама військова, але ми проводимо разом менше часу, ніж нам хотілося б. Тому ми охоче взяли участь у цьому проєкті, ретельно готувалися, щоб виглядати на всі 100! Син чудово витримав усю фотосесію. І хоча він ще ходить у садочок, уже добре усвідомлює, що він — мамин захисник. Це незабутній момент і чудова можливість — подарувати емпатію та любов харків'янам, а також усім українцям", — поділилася старший офіцер-психолог окремого загону спеціального призначення Східного теруправління Нацгвардії України Маргарита Головіна.

Фото: НАНГУ
Фото: НАНГУ

"Наступний етап, розробку макетів реалізували пресофіцери Національної академії Нацгвардії України та Східного оперативно-територіального об'єднання Нацгвардії України. Листівки надрукували два видавництва Харкова. 8 грудня весь тираж передали до КП "Харківський метрополітен".

"Вже шостий рік ми співпрацюємо з розміщенням соціальної реклами у Харківському метрополітені з Національною академією Нацгвардії України та Східним теруправлінням Нацгвардії. А цього року ми зробили гвардійцям своєрідний подарунок — розміщуємо до Нового року одразу дві листівки у кожному вагоні та на кожній із 30 станцій метрополітену. Привід вагомий, адже Національній академії Нацгвардії України виповнюється 30 років. Упевнений, що наша співпраця з гвардійцями розвиватиметься, а 140 мільйонів пасажирів, яких щороку перевозить Харківський метрополітен, матимуть змогу знайомитись зі своїми захисниками, зокрема через соціальну рекламу Нацгвардії”, — вважає генеральний директор підземки Андрій Гармаш.

1000 листівок формату А3 вже розміщені у всіх вагонах і станціях метро. Експонування триватиме до 13 січня 2022 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вакцинований Дід Мороз. Хто прийде до дітей у Харкові

Фото: НАНГУ
Фото: НАНГУ

Загальний бюджет проєкту становив понад 130 000 гривень, але завдяки тому, що всі учасники втілювали його на волонтерських засадах, із бюджету не витратили жодної копійки державних грошей.

"Дуже незвичне відчуття — стати курсантом, якому довірили від колективу всієї академії привітати на листівках харків'ян з Новим роком та Різдвом Христовим. Тим більше, у ювілейний для Національної академії Нацгвардії рік, коли унікальному для України вищому військовому навчальному закладу виповнюється 30 років! Я відверто можу сказати, що всі, хто брали участь у цьому проєкті, працювали із задоволенням і щиро вітають харків'ян з Новим роком! Бажаємо вам спокою, сімейного затишку, щастя та гарного настрою! А ми, як завжди, будемо на сторожі вашої безпеки!", — зазначив курсант гуманітарного факультету академії Денис Власов.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.