Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Харків'ян запрошують відзначити кінець "червоної" зони із Сергієм Жаданом під контрабас

Сергей Жадан и Марк Токарь
На одній сцені виступлять дві легенди.

Сергій Жадан презентує новітні тексти під імпровізацію від Марка Токаря.

У суботу, 15 травня, у Харкові на сцені Promodo Hub Сергій Жадан виконає тексти під контрабас-імпровізацію музиканта світового рівня Марка Токаря.

"Це як влаштувати собі одночасно квантовий стрибок у культурному розвитку, особисто познайомитися з творчістю всесвітньо відомих артистів і побувати на 100% унікальній події (на одній сцені Сергій і Марк зустрічаються, на жаль, дуже рідко)", — розповіли у Promodo Hub.

Там вважають, що несанкціонована доставка слів і звуків з іншого виміру потрібна, щоб по особливому відзначити кінець "червоної" зони.

Захід розпочнеться о 19:00 в суботу, 15 травня, у Promodo Hub (вулиця Отакара Яроша, 18/2, поруч з метро "Ботанічний сад"). Вартість квитка — 500 гривень, його можна купити на сайті організатора

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Геть з "червоної" зони. Куди сходити в Харкові після карантину?

Нагадаємо, у минулому році Сергій Жадан і контрабасист Марк Токар записали спільний музично-поетичний альбом "Вуду". За словами письменника, він підібрав для запису вірші різних років. Звучання вийшло імпровізованим. На концертах на 100% відтворити його не зможуть, кожен раз це буде щось інше.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.