Новорічні коктейлі з бару в центрі Харкова. Як приготувати вдома
Рецепти алкогольних напоїв прості — інгредієнти потрібно просто змішати у келихах.
Традиційний для Нового року напій — ігристе вино можна подати на святковий стіл у поєднанні з різними доповненнями. Заграти новими фарбами можуть і міцніші напої. Рецептами коктейлів, які добре підійдуть до новорічного столу, із KHARKIV Today поділився бар-менеджер Brilliant Bar Еміль Багдасарян.
"Ці коктейлі готують у келихах, у яких потім подаватимуть. Потрібно просто додати інгредієнти і перемішати", — розповів бар-менеджер.
П'ять рецептів коктейлів із бару:
Aperol Spritz:
- лікер Aperol — 50 мілілітрів;
- ігристе вино — 150 мілілітрів.
Gin Tonic:
- джин — 50 мілілітрів;
- тонік — 150 мілілітрів.
Cranberry mimosa:
- журавлинний морс — 50 мілілітрів;
- ігристе вино — 150 мілілітрів.
Pink clouds (інгредієнти краще не перемішувати):
- рожеве ігристе вино — 150 мілілітрів;
- солодка вата — невелика кулька.
Honey Apple:
- віскі — 50 мілілітрів;
- яблучний сік — 100 мілілітрів;
- медовий сироп — 15 мілілітрів (або замінити на таку ж кількість власноруч приготовленого інгредієнта — розмішати три столові ложки меду у 100 мілілітрах окропу).