Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Під час ракетного удару у Харкові загинула сім'я захисника України

Фото: Управління у справах молоді та спорту ХОВА
Родина мешкала у будинку по вулиці Проскури.

Володимир Машкін дізнався про загибель дружини й доньки на передовій.

Під час ракетної атаки по Харкову 23 січня загинула дружина та 8-річна донька майстра спорту з регбі та регбіліг Володимира Машкіна. Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Харківської обласної військової адміністрації.

Володимир Машкін був гравцем регбійного клубу "Легіон XIII" у Харкові та збірної України з регбіліг. Зараз він захищає країну від загарбників. На захист України став ще на початку війни. Родина жила у п'ятиповерховому будинку по вулиці Проскури. Уранці 23 січня у нього влучила російська ракета. Тіла дружини та доньки Володимира Машкіна дістали з-під завалів увечері 23 січня.

"Вранці ракета країни-терориста потрапила в будинок, де проживав Володимир зі своєю сім'єю. Внаслідок вибуху, який вщент зруйнував квартиру, загинули жінка та 8-річна донька спортсмена. Важка звістка про загибель родини застала Володимира, який з початку військової агресії ворога пішов добровольцем до лав ЗСУ, на службі", — розповіли в управлінні.

На офіційному сайті управління у справах молоді та спорту ХОВА залишили посилання на monobank, за яким можна допомогти Володимиру Машкіну. Охочі допомогти можуть переходити сюди.

з
Фото: Управління у справах молоді та спорту ХОВА
з
Фото: Управління у справах молоді та спорту ХОВА

Як писав KHARKIV Today, російські окупанти обстріляли Харків 23 січня о 4:00 і 7:00. Вони здійснили комбінований обстріл балістичними ракетами і ракетами С-300. Удар прийшовся по Салтівському та Київському районах.

Жертвами обстрілу стали десятеро людей: 8-річна дівчинка з мамою; родина Валерій Конченков та Юлія Брейніна; чоловік, який працював таксистом і у момент вибуху перебував в автівці; студентка "ХАІ" Катерина Хорощак; літній чоловік, який вигулював собаку; 59-річна та 76-річна жінки; 40-річна жінка (померла у лікарні).

Пошукову операцію завершили увечері 24 січня. Четвер 25 січня оголошено у Харкові Днем жалоби.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.