Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Паралімпійці з Харкова завоювали ще дві медалі в Токіо

Михаил Сербин. Фото: ХОГА
До "золота" Михайло Сербін додав "срібло", а Максим Крипак — "бронзу".

Плавець з Харкова Михайло Сербін з другим результатом проплив 200-метрову дистанцію комплексним стилем.  Плавець Максим Крипак — з третім в чоловічій естафеті 4х100 метрів вільним стилем.

30 серпня на Паралімпіаді-2020 спортсмен з Харкова подолав дистанцію 200 метрів комплексним стилем за 2 хвилини 27,97 секунди. Михайло Сербін отримав срібну медаль.

Харківському плавцю не вдалося випередити суперника-рекордсмена Роджера Дорсмана з Нідерландів, його результат — 2 хвилини 19,02 секунди.

Відзначимо, Михайлу Сербіну 17 років, спортсмен повністю незрячий.

Також ще одну медаль завоював плавець з Харкова Максим Крипак, до цього йому дісталися "золото" і "срібло" на Паралімпіаді в Токіо. У чоловічій естафеті 4х100 метрів вільним стилем Максим Крипак отримав бронзову медаль. Українська команда відстала від переможців, команди з Австралії, яка встановила новий світовий рекорд, на 3,09 секунд. Друге місце зайняла команда з Італії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харків'янка отримала золоту медаль на Паралімпіаді

Нагадаємо, 28 серпня Михайло Сербін брав участь у змаганнях у плаванні на дистанції 100 метрів на спині. Спортсмен дістався до фінішу раніше суперників і взяв золоту медаль

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.