Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Олігарха Ярославського стирають із мапи Харкова

Фото: "Суспільне Харків"
На муралі тепер узагальнюючий образ вболівальника.

Біля стадіону "Металіст" у Харкові на муралі частково замалювали портрет бізнесмена та власника футбольного клубу "Металіст" Олександра Ярославського.

На обличчі Ярославського з'явилася чорна балаклава. Хто додав до муралу зміни, невідомо. Відповідне фото та відео зміненого муралу опублікувало "Суспільне Харків".

Нагадаємо, Олександр Ярославський, власник групи DCH, був президентом футбольного клубу "Металіст" із 2005 по 2012 рік. У 2021 році він заявив, що хоче відроджувати "Металіст".

Наприкінці травня 2021 року на багатоповерховому будинку, розташованому поряд зі стадіоном "Металіст", з'явився мурал. На ньому був зображений великий портрет Ярославського у формі "Металіста" з фанатським шарфом "ФК "Металіст".

За інформацією українського спортивного журналіста та коментатора Роберто Моралеса, Ярославський більше не фінансує "Металіст".

Як писав KHARKIV Today, Ярославський разом із родиною покинув Україну за 14 днів до війни. 9 лютого автомобіль з його кортежу на смерть збив чоловіка, після чого мільйонер утік. В Україну бізнесмен ненадовго повернувся 12 липня і знову вилетів за кордон. Від самого початку війни Ярославський відкинув пропозицію голови ХОВА про допомогу Збройним силам України.

За інформацією KHARKIV Today з джерел у Харківській військово-цивільній адміністрації, Ярославський від початку повномасштабної війни не виходив на зв'язок із містом та не пропонував допомоги під час війни.

"Економічна правда" звернулася з уточнюючим питанням до пресслужби Ярославського, чи готовий бізнесмен допомагати українській армії, на що отримала відповідь: "Ми вирішили не реагувати на запити медіа. Все, чим Олександр хоче поділитися з громадськістю, є на його особистій сторінці", — повідомили у пресслужбі.

Видання "Українська правда" оприлюднило розслідування про українських олігархів та нардепів, що відпочивають у Монако, Монте-Карло та Ніцці, коли в Україні триває війна. Серед них — Вадим Столар, Ігор Абрамович, Григорій Суркіс, дружина Олександра Ярославського Марина. Помітили на елітному курорті й автівки, що належать депутатці Харківської міськради Марії Скоробагач та мікроавтобус, який возив її батька, депутата обласної ради Володимира Скоробагача. 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.