Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

"Металіст 1925" звільнив тренерський штаб

Фото: Сергій Козлов/KHARKIV Today
Головний тренер Валерій Кривенцов вивів футбольну команду до Української премʼєр-ліги.

У футбольному клубі поки не говорять, хто готував команду до сьогоднішньої гри та хто керуватиме діями футболістів. 

Тренерський штаб на чолі з Валерієм Кривенцовим та "Металіст 1925" призупинили співпрацю. Відповідне рішення прийняли напередодні. Про це футбольний клуб повідомив увечері 22 жовтня.  

У "Металісті 1925" уточнили, що разом із Валерієм Кривенцовим команду залишили його асистенти Євген Котов та Олександр Коваль.

"Під керівництвом тренерського штабу Валерія Кривенцова "Металіст 1925" вийшов з Першої ліги до УПЛ. Загалом під керівництвом Валерія Кривенцова команда провела 53 матчі, у яких здобула 21-у перемогу та зазнала стільки ж поразок. Ще 11 поєдинків закінчилися з нічийним результатом", — розповіли у футбольному клубі.

На 15:00 23 жовтня запланований 9-й тур Української прем’єр-ліги — гра "Металіста 1925" із "Рухом" (Львів).

"Хто готував команду до гри проти "Руху" та хто керуватиме сьогодні діями гравців на футбольному полі — повідомлення про це буде трошки пізніше", — пообіцяли у "Металісті 1925".

Там поінформували, що до сьомого в історії протистояння один проти одного "Металіст 1925" та "Рух" підходять у якості сусідів у турнірній таблиці. У харківської команди девʼять очок після семи матчів та десята сходинка у турнірній таблиці. У "Руху" сім очок після восьми матчів та одинадцята позиція. Саме на таких позиціях команди зупинилися і в минулому чемпіонаті, який не було дограно.

Нагадаємо, Валерій Кривенцов став головним тренером "Металіста 1925" наприкінці серпня 2020 року. Тренер — вихованець донецького "Шахтаря", за який провів більше 200 матчів. Ігрову кар'єру Валерій Кривенцов завершив у запорізькому "Металурзі" у 2006 році. У футболці національної збірної України в період з 1994 по 1998 роки провів 17 матчів. Тренерську кар'єру розпочав у 2007 році в дитячій академії "Шахтаря". У сезоні 2014/2015 рр. "Шахтар" U-19 під його керівництвом завоював срібні нагороди юнацької ліги УЄФА, у вирішальному матчі з рахунком 2:3 поступившись англійському "Челсі". До "Металіста 1925" тренер працював у молодіжній команді "гірників". Валерій Кривенцов є шестиразовим срібним призером Чемпіонату України та триразовим володарем національного Кубку.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.