Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

"Харкову потрібна велика сучасна спортивна арена" — Роман Семенуха

Фото: скриншот/программа “Информационный вечер”
Спортивний комплекс повинен включати у себе тренувальну базу і майданчик для проведення змагань.

Спортивний об'єкт може з'явитися у Харкові, якщо місто буде приймати чемпіонат Європи з баскетболу.

Харкову потрібна багатофункціональна і сучасна спортивна арена, яка допоможе вирішити проблему нестачі спортивної інфраструктури. Такий спортивний комплекс необхідний для підготовки і проведення змагань як з зимових, так і літніх видів спорту. Про це повідомив у ефірі програми "Інформаційний вечір" на телеканалі Simon заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Роман Семенуха.

Зараз у Харкові немає спортивних об'єктів, які були б готові приймати масштабні спортивні змагання, а багато перспективних спортивних проєктів не мають власної інфраструктури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За "Харківських соколів" буде виступати ще один новий гравець

"Сьогодні в Україні немає жодної арени, яка готова приймати, якщо буде Україна у Євробаскеті [Чемпіонат Європи з баскетболу — ред.], якщо буде цей проєкт затверджений, якщо буде три міста і якщо серед них буде Харків, то тоді у Харкові точно з'явиться така велика спортивна арена. Вона потрібна. На неї потрібно повернути такі види спорту, як волейбол, гандбол, не всі команди баскетболу сьогодні можуть грати на великих аренах" — розповів Роман Семенуха.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.